Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz; Ansam Kültür Derneği, Antakya Belediyesi ile T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle düzenledikleri “Orontes 7. Uluslararası Çağdaş Sanat Festivali”ni ziyaret etti. 
Antakya Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen festivalde Başkan Yılmaz: “Sanatın gelişimini desteklemek, sanatla, sanatçıyla ve sanatseverlerle bir arada olmak bizler için çok önemli. Bizler de bu yolda hem sanatın şehrimizde gelişimine vesile olma hem bunu dünyaya tanıtma doğrultusunda önemli çalışmalar yapıyoruz. Bugün de festivale katılan sanatçılarımızın çalıştay içerisinde kullanacakları malzemeleri sanatçılarımıza teslim ederek sergiye emek veren sanatçılarımıza kolaylıklar diledik. 
Antakya’mızın sanat yelpazesini genişletme doğrultusunda emeği geçen işbirlikçimiz Ansam Kültür Derneği ile T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığımıza tekrardan teşekkürlerimi sunuyor; Antakya’yı kültür, sanat şehri yapma yolunda birlikte daha nice çalışmalar yapmayı temenni ediyorum. 
Antakya El Sanatları Müzemiz ile Atatürk Caddesi’nde yer alan Mahfel Sosyal Tesislerimizde halka açık ve ücretsiz olarak 15 – 22 Haziran 2022 tarihleri arasında devam edecek festivalimize tüm hemşehrilerimizi bekliyorum. ” dedi. 
Foto-Haber:Uğur Hüzmeli

Editör: TE Bilişim