Çankaya Belediyesi'nin kreşlerinde okul öncesi eğitim alan çocuklar, Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla kutluyor. Hafta boyunca renkli etkinliklere sahne olan kreşlerden İlkadım Kreşi, 'Atatürk Çocukları' şarkısını işaret dili ile söyledi.
Cumhuriyet'in 100. yılı, Çankaya Belediyesi'nin tüm birimlerinde coşkuyla kutlanıyor. Kültür merkezlerini, Çankaya Evleri'ni, spor ve sosyal tesisleri, kreşleri, parkları Atatürk ve Türk bayrağı posterleri ile süsleyen Çankaya Belediyesi birimlerinde özel kutlamalar da gerçekleştiriyor.
Kutlamaların en renkli birimi ise kreşler oldu. Çağdaş, laik, bilim ve Atatürk aydınlığında eğitim alan çocuklar, Atatürk sevgisini farklı dilde de gösterdi. İlkadım Kreşinde eğitim alan minik Çankayalılar, işaret dili ile 'Atatürk Çocukları' şarkısını seslendirdi. Çocukların heyecan dolu gösterisine, öğretmenleri ve aileleri de eşlik etti.