İlçemizde siyasi çevrelerde özellikle CHP içerisinde sosyal medya paylaşımlarında yapılan eleştirilerle ilgili seviyenin diplere vurması gündemde.
Bu paylaşımlar yüzünden son olarak CHP Samandağ İlçe Yöneticisi Nebil Şat hakkında disipline sevk edilmesi istemiyle İlçe yönetimine başvuru yapıldığı gelen bilgiler arasında.         
İlçe Yöneticisi Şat’ın sosyal medya paylaşımlarında kullandığı dilin partiye zarar verdiği gerekçesiyle disipline sevk edilmesi için dilekçe veren kişilerin Doktor Nevzat Aslan ve geçtiğimiz aylarda kendisi de meclis üyeleri tarafından verilen dilekçeyle disipline sevki istenen HBB Samandağ Koordinatörü Mehmet Ali Kamacı olduğu ifade edildi.
Edindiğimiz bilgiler ışığında CHP Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı’ ya teslim edilen dilekçelerin ne zaman görüşüleceği ve ne karar verileceğini ilerleyen günlerde bekleyip göreceğiz.
CHP İlçe Başkanı Turgay Abacı, konuyla ilgili “İlçe yöneticimiz Nebil Şat hakkında sosyal medya paylaşımları nedeniyle parti tüzüğümüze aykırılıktan iki farklı şikayet dilekçesi geldi. Bu dilekçeler gereğinin takdir ve ifası İçin Hatay İl Başkanlığımıza gönderilmiştir.” dedi.
  Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim