İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi Evren Caddesi üzerinde bulunan D&G Zayıflama Merkezi törenle hizmete girdi.
Dilara Yapıcı ve Gamze Fırıncıoğulları ortaklığında hizmete giren D&G Zayıflama Merkezinden zayıflamak ve sıkı bir cilde kavuşmak isteyenler faydalanabilecek.
Merkezin açılış törenine; İlçe Kaymakamı Murat Kütük, Ak Parti İlçe Başkanı Semir Özdemir, CHP İlçe Başkanı Turgay Abacı, DSP İlçe Başkanı Haydar Süslü, Ak Parti Samandağ Koordinatörü Hasan Arslan, HBB Samandağ Koordinatörü Mehmet Ali Kamacı, Samandağ Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Cebburoğlu, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Sait Kahiloğulları, Esnaf Odası Başkanı Refik Gümüşoğlu, Samandağ Kuyumcular Birliği Başkanı Fevzi Sakallı, Bakkallar Odası Başkanı Necdet Arslan, Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Nadir Açıkgöz, Terziler Odası Başkanı Ali Doğru, SATİYAD Başkanı Tahsin Boğday, ADD Samandağ Şube Başkanı Atiye Sönmez Erdoğdu, Belediye Meclis Üyeleri Ayhan Boğday, Ali Ercan Özen, Fevzi Yüksek, CHP Suudi Arabistan Temsilcisi Tuncay Doğru ve çok sayıda davetli katıldı. 
Yapıcı ve Fırıncıoğulları, açılışa katılan herkese hoş geldin dileklerinde bulunarak “Bu özel ve güzel günümüzde aramızda bulunan başta Sayın Kaymakamımız Murat Kütük Beyefendi olmak üzere tüm misafirlerimize teşekkür ederiz. Merkezimizde sağlık sorunları başta olmak üzere spor yapamayanlara 10 cm’den 40 cm’ ye kadar zayıflama imkanı sunuyoruz. Modern cihazlar eşliğinde yaptığımız uygulamalar sayesinde daha zayıf ve daha sıkı bir cilde kavuşmak isteyen çiftlerimizi merkezimize bekliyoruz. Herkese tekrar hoş geldiniz, şeref verdiniz.“ ifadelerine yer verdiler.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim