Samandağ Öğretmenler Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan Şair Bejan Matur’un katılımıyla gerçekleştirilecek Şiir ve Müzik dinletisi sanatseverleri bekliyor.
Samandağ Öğretmenler Tiyatro Topluluğu “Dünya Güzeldir Hala” başlığıyla 1 Haziran Pazar günü Bejan Matur'la şiir ve müzik dolu bir akşam geçirmek isteyen edebiyat ve müzikseverleri özel bir etkinlikte buluşturuyor. Türk edebiyatının önde gelen şairlerinden Bejan Matur’ un katılımıyla gerçekleşecek olan şiir ve müzik dinletisi, Defne İlçesinde Sınav Koleji ev sahipliğinde düzenlenecek.
Etkinlikte Samandağ Öğretmenler Tiyatro grubu Bejan Matur'un özgün şiirlerinden seçkiler sunarken, dinletiye eşlik eden müzisyenler de şiirlerle bütünleşen ezgilerle geceye anlam katacak.
Sanatla dolu bu özel program, şiir tutkunlarını büyüleyecek bir atmosfer vaat ediyor. Ücretsiz olan etkinlik, Pazar günü okulun konferans salonunda saat 20.00’da başlayacak. Katılımın yoğun olması beklenen geceye tüm sanatseverler davetlidir.
Haber: Neslihan Sağalatıcı