YAVAŞ'TAN ÖĞRENCİLERE KONAKLAMA OLANAĞI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’ya üniversite okumak için gelip de barınma sıkıntısı yaşayan öğrenciler için konaklama imkanı sağlamaya başladıklarını duyurdu. “Daima yanınızda olacağım” diyen Yavaş, şimdiye kadar binin üzerinde başvurunun geldiğini ve gelmeye de devam ettiğini aktardı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak Ankara’ya üniversitede okumak için gelip de barınma sorunu yaşayan öğrenciler için konaklama imkanı sağlamaya başladıklarını duyurdu.

Paylaşımında, “Daima yanınızda olacağım” diyen Yavaş, şimdiye kadar binin üzerinde barınma başvurunun geldiğini ve başvuruların gelmeye de devam ettiğini belirtti. 

Yavaş'ın paylaşımı şu şekilde: 

"Yarınlarımızı bilimin ışığıyla aydınlatacak olan kıymetli evlatlarım, Sizleri Ankara'mıza üniversite okumaya davet etmiştik. Bu esnada barınma sıkıntısı çeken evlatlarımız için geçici konaklama imkanı sağlamaya başladık.

Şu ana kadar binin üzerinde başvuru geldi, gelmeye de devam ediyor. Şefkat Evlerimize, kiraladığımız yurt ve otele öğrencilerimizi yerleştirmeye başladık. Sizler hür fikirlerinizle geleceği inşa ederken daima yanınızda olacağım."

Editör: TE Bilişim