Samandağ Esnaf Kefalet Kooperatifi  21. Olağan kongresini gerçekleştirdi.
Kongrede Başkan Sait Kahiloğulları, yeniden seçildi.
Deniz Çevlik Yol Üzerinde bulunan Posedion Wedding Palace’da  bugün yoğun bir katılımla gerçekleşen kongrenin divan başkanlığını Hatay Kooperatif bölge birliği başkan vekili Nurettin koyun, yardımcılığını Mithat Sağaltıcı, Velkif Coşkun ve Doğan Yapar yaptı. Kongreye Ticaret Bakanlığı Temsilcisi Burhan kahraman ve Tansel Aslanyoğun, Halka Bankası Müdürü Nesrin Boyacığlu, Esnaf kefalet kooperatif Bölge Müdürü Mustafa Sönmez, Ak Parti İlçe Başkanı Semir Özdemir, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Refik Gümüşoğlu, Bakkallar Odası Başkanı Necdet Arslan, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nadir Açıkgöz  ve üyeler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrede faaliyet raporu, mali rapor, denetim raporu ve mali bütçe okunarak oy birliği ile kabul edildi.  Kongrede Divana yeni yönetim seçimi için liste veren tek aday Sait Kahiloğulları yeniden başkan seçildi.
Başkanlığa seçilen Kahiloğulları üyelerin yoğun ilgi ve alkışları arasında kısa bir teşekkür konuşması yaptı.
Kooperatife destek ve katkılarından dolayı HalkBank  Samandağ Şube müdürü Nesrin Boyacıoğlu’ na Hatay Kooperatif bölge birliği başkan vekili Nurettin Koyun ve Samandağ Esnaf Kefalet Koperatif Baskanı Sait Kahiloğulları tarafından plaket takdim edildi.
Sait Kahiloğulları Başkanlığındaki Esnaf Kefalet Kooperatifi yeni yönetin kurulu şu isimlerden oluştu.
Yönetim kurulu asil üyeler: Müfide Doğru, Seyhan Yıldırım, İlhan Çetin, Meriç Uzun. Yedek üyeler: Hakan Kılınç, Ayten Genç, İbrahim Rıdvanoğulları, Semih Bakır, Sezer Esmer.
Denetim Kurulu Asil üyeler: Hikmet Kurtuluş, Yücel Kuzu; 
Yedek üyeler; Hikmiye Aslan, Mehmet Şahutoğlu.
Bölge Birliği Temsilcisi Asil Üyeler; Sait Kahiloğulları, Özer Özdemir, Yılmaz Teker, Pelin Baytar, Sevinç Kimyonok.
 Yedek üyeler: Yılman Malik Güneş, Ahmet Kaya, Mert Tekil, Cuma Kayıkçı, Meltem Dağ Miçooğulları.

Editör: TE Bilişim