Öğrenci Haberleri

öğrenci haberleri ve güncel öğrenci gelişmeleri, öğrenci ile ilgili tüm video, öğrenci fotoğrafları ve öğrenci haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, depremde ailesi ve yakınlarını kaybeden 100 öğrenciden oluşan Hatay Ortaokulu Yeniden Doğuş Korosu’nu ziyaret etti.

YURT HABERLER

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Gülnar ilçesinde hizmete açtığı Gülnar Öğrenci Yurdu ve Konukevi, üniversite öğrencilerine hizmet sunmaya devam ediyor.

YURT HABERLER

Çankaya Belediyesi, hazırladığı etkinliklerle ara tatile giren öğrencilerin keyifli bir tatil dönemi geçirmelerini sağlıyor.

YURT HABERLER

Esenyurt Belediyesi’nin Sömestir Şenliği’nde, miniklerle bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, etkinliği öğrencilerle birlikte izledi.

YURT HABERLER

Menderes Belediyesi tarafından sömestr tatili boyunca öğrenciler için çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

YURT HABERLER

Kartal Belediyesi’nin Üniversite Eğitim Desteği Yardımı kapsamında başvuru şartlarına uyan 665 üniversite öğrencisinin hesaplarına ilk ödemeler yatırıldı.

GÜNDEM

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), öğrencilerin yarıyıl tatilini renklendirmek için şehrin dört bir yanında çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

YURT HABERLER

Çankaya Belediyesi, sıcak öğle yemeği götürdüğü 3 bin ilkokul öğrencisine karne hediyesi olarak yaş pasta sürprizi yaptı.

YURT HABERLER

Marmaris Belediyesi, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan öğrenciler için eğlenceli bir etkinlik programı hazırladı.

YURT HABERLER

Tepebaşı Belediyesi’nin, üniversite öğrencileri için hizmete sunduğu ve çok sevilen ücretsiz yemek hizmeti “Gel beraber olsun” sloganı ile eğitim süresince...

GÜNDEM

Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’daki depremzede vatandaşları ve öğrencileri demokratik haklarını kullanmaya ve yerel yönetim seçimlerine katılmaya davet etti.

YURT HABERLER

Muratpaşa Belediyesi’nin Gençlik Eğitim Merkezi (MURGEM) ve Destek Eğitim Merkezleri yarıyıl tatilinde de öğrencileri yalnız bırakmayacak.