İyi Parti Haberleri

İyi Parti haberleri ve güncel İyi Parti gelişmeleri, İyi Parti ile ilgili tüm video, İyi Parti fotoğrafları ve İyi Parti haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

İyi Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nusret Cömert, Antakya Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Yerel

İyi Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Av. Elanur Gülşan ve meclis üyeleri adayları seçim çalışmalarına devam ediyor.

Yerel

İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nusret Cömert, ‘Hatay Yeniden’ vizyonunu anlatmak üzere gazetecilere bir araya geldi.

Yerel

İyi Parti 2024 yerel seçimlerinde Samandağ’da İyi Parti İlçe Başkanı Av. Elanur Gülşan’ı aday gösterdi.

GÜNDEM

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, ABD'nin, Türkiye'ye F-16 satışında yeşil ışık yakmasının ardından satışa dair ayrıntıları TBMM gündemine taşıdı.

GÜNDEM

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Satuk Buğra Kavuncu, Türkiye’de İŞİD terör örgütüne ilişkin yapılan operasyon ve gözaltı sayılarını TBMM gündemine taşıdı.

GÜNDEM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erzurum’da; "İsveç'te kim kime yanlamış, gördük. Kim Amerika'yla haşır neşir, gördük."

GÜNDEM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Akşener'e Erhan Usta ve Oktay Vural eşlik etti.

GÜNDEM

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, özel okulların 2024-2025 eğitim öğretim yılı ücretlerini Meclis gündemine taşıdı.

YURT HABERLER

İYİ Parti Menderes Belediye Başkan Adayı Ergun Özgün, “İzmir kentine bizim mesai harcamaya mecburiyetimiz var. Tüm kalbimle inandığım gibi İzmir...

GÜNDEM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Meclis Başkanvekiliydim rahmetli Muhsin (Yazıcıoğlu) başkan şehit olduğunda, o gece o eve gidenlerden biriyim....

GÜNDEM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sivas’ta; Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu da bu şehrin evladıdır.