Adana Haberleri

Adana haberleri ve güncel Adana gelişmeleri, Adana ile ilgili tüm video, Adana fotoğrafları ve Adana haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


YURT HABERLER

Adana BB Başkanı Zeydan Karalar, Nitelikli İşgücü Yetiştirme Akademisi’nin (NİYET) 9. şubesini Yeşiloba Mahallesi’nde açtı.

YURT HABERLER

Adana Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine ve devlet okullarına spor malzemesi desteğini sürdürüyor.

YURT HABERLER

Adana BB Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından çocuk yaşta aile zoruyla yaptırılan evliliklere ilişkin farkındalık ve bilgilendirme çalışması...

YURT HABERLER

Adana BB Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve AÇEV işbirliğiyle babaların ve çocukların iletişimi güçlendirmek amacıyla BADEP düzenlendi.

YURT HABERLER

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, geliştirdiği Nitelikli İşgücü Yetiştirme Akademisi’nin (NİYET) 8. Şubesi Sarıçam ilçesinde açıldı.

Yerel

TYB’nin şehir kitabı ödülü Adana’ya Türkiye Yazarlar Birliği’nin 2023 yılı ‘Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları’ ödülleri açıklandı. Dr. Çetin Oranlı,...

GÜNDEM

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın bütçesi üzerindeki görüşmelerde kürsüye Adana'ya özgü köylü şapkasıyla çıktı.

GÜNDEM

Adana BB Başkanı Zeydan Karalar, bugün 10 belediye çalışanının “rüşvet” ve “ihaleye fesat karıştırma” iddialarıyla gözaltına alınmasına tepki gösterdi.

YURT HABERLER

Fransa’dan Adana’ya toplamda 80 günde 3 bin 600 km’lik yolu kat edecek olan 41 yaşındaki 2 çocuk babası Casez, günde...

YURT HABERLER

Ceyhan Belediyesi, yapımı tamamlanan Bisiklet Evi'ni törenle hizmete açtı.

YURT HABERLER

Adana BB Başkanı Zeydan Karalar'ın Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde Sarıhamzalı Mahallesi’nde temeli atılan işçi konutları Akay tarafından tamamlandı.