Eğitim Sen Haberleri

Eğitim Sen haberleri ve güncel Eğitim Sen gelişmeleri, Eğitim Sen ile ilgili tüm video, Eğitim Sen fotoğrafları ve Eğitim Sen haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

Eğitim Sen Samandağ Şube Yönetimi son günlerde yaşanılan gelişmeleri değerlendirerek basın açıklaması yaptı.

Yerel

Eğitim Sen Hatay Şube Başkanı Özgür Tıraş, Hatay’da etkili olan sağanak yağış ve fırtına nedeniyle, vatandaşlar sorun yaşarken okulların tatil...

Yerel

Eğitim Sen Hatay Şube Yönetimi MESEM Uygulaması ve ÇEDES Projesinin durdurulması için çağrıda bulundu.

Yerel

Eğitim Sen Samandağ Şubesi tarafından “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” dolayısıyla Abdullah Cömert Alanında basın açıklaması düzenledi.

Yerel

Eğitim Sen Samandağ Şubesi  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenleyecekleri basın açıklamasına tüm halkı davet etti.

Yerel

Samandağ bağımsız belediye başkan adayı Çağla Cemali seçim çalışmaları kapsamında ekibiyle birlikte Samandağ Eğitim Sen’i ziyaret etti.

Yerel

Eğitim Sen Samandağ Şube Yönetimi; 6 Şubat Depremin 1. yıldönümü dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

Yerel

2023 -2024 Eğitim Öğretim Yılının 15 günlük ara tatili öğrencilerin karnelerini almasıyla başlarken, Eğitim Sen Hatay Şubesi’de MEB’e karne verdi.      

GÜNDEM

Mülkiyeliler Birliği ve Eğitim Sen Ankara 5 Nolu Üniversiteler Şubesi, Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü’nde yaşanan şiddet olaylarına tepki gösterdi.

YURT HABERLER

Eğitim Sen Eskişehir Şube Başkanı Sertaç Durdu, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk yarıyılına ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı için hazırladıkları karneyi...

Yerel

Eğitim Sen Samandağ Şubesi; ilçemizdeki iki anaokulu özelinde depremden sonra okulların devlet dairesi olarak kullanılmasına son verilmesini talep etti.

Yerel

Eğitim Sen Samandağ Şubesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği kongresinin ardından ilk ziyaretçilerini ağırladı.