Edirne Haberleri

Edirne haberleri ve güncel Edirne gelişmeleri, Edirne ile ilgili tüm video, Edirne fotoğrafları ve Edirne haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


YURT HABERLER

Eğitim-İş Edirne Şubesi Denetleme Kurulu Üyesi Olcay Dal, artan özel okul ücretleri nedeniyle öğrencilerin devlet okullarına nakil olmaya başladığını söyledi.

YURT HABERLER

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Edirne Şubesi tarafından kentte 141 adet asansörün mühürlenecek statüde olduğu açıklandı.

YURT HABERLER

Edirneli esnaf Cevat Işık, lahmacun satış fiyatını yükseltmeyi düşündüklerini belirterek, "Lahmacun 40 lira ama yılbaşından sonra biraz daha yükseltmeyi düşüyoruz."

YURT HABERLER

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Edirne’ye gelişinin 93. yılı kentte düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

YURT HABERLER

2023 yılının bitmesine sayılı günler kala Edirne Belediyesi’nin yeni yıl hazırlıkları devam ediyor. Yeni Yıl Alışveriş Festivali, 22 Aralık Cuma...

GÜNDEM

Edirne Eczacılar Odası Başkanı Gürkan Kılıçcıgil, ilaca gelecek zammı önceden öğrenen ilaç firmalarının depolara ilaç göndermediğini ileri sürdü.

YURT HABERLER

Edirne’de bazı pastaneler yılbaşı öncesi yaş pasta satış fiyatlarına zam yapmama kararı aldı.

YURT HABERLER

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sezai Irmak, ekmeğin satış fiyatına yılbaşına kadar zam yapmayı düşünmediklerini söyledi.

YURT HABERLER

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kentte yaşanan içme suyundaki bulanıklık ve su kesintilerine ilişkin, “Vatandaş kızıyor, tepkili anlıyoruz. "