Operasyon Haberleri

Operasyon haberleri ve güncel Operasyon gelişmeleri, Operasyon ile ilgili tüm video, Operasyon fotoğrafları ve Operasyon haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütlerine düzenlenen operasyonlarda 64'ü üst düzey olmak üzere 923 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

GÜNDEM

İstanbul’da Büyükçekmece Belediyesi’ne düzenlenen operasyonda aralarında Belediye Başkan Yardımcısı N.S.’nin de bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.

GÜNDEM

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul, Diyarbakır ve Muş'ta bugün yapılan operasyonlarda 20 şüpheli yakalandı. 

GÜNDEM

Vatandaşları dolandırdığı tespit edilen şüphelilere yönelik 16 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda 34 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNDEM

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, memleketi Niğde'de son yolculuğuna uğurlandı.

YURT HABERLER

Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu (27), memleketi Sinop’ta son yolculuğuna uğurlandı.

GÜNDEM

İstanbul'da terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG'ye yönelik düzenlenen operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNDEM

İstanbul'da Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ/PDY) hücre evlerine yapılan operasyonlarda, aralarında kamudan ihraç edilen bir akademisyen ve bir astsubayın da bulunduğu...

GÜNDEM

Meral Akşener, partisinin Uşak İl Başkanlığı’nda; “Dün akşam bir televizyon programında, benim bilgim haricinde hem Ankara’da hem İstanbul’da pazarlıklar yapılmış."

GÜNDEM

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, “Sporda ‘temiz eller operasyonu’nun başlatılmasının vakti gelmiştir” dedi.

GÜNDEM

Operasyonda, piyasa değeri 4 milyon TL olan çok sayıda boynuz, fildişi, antilop, mamut ve geyik boynuzlarını ele geçirilirken 1 şüpheli...

GÜNDEM

İstanbul'da silahlı terör örgütü IŞİD üyelerine destek amacıyla para topladıkları iddiasıyla 6 şüphelinin yakalandığı bildirildi.