Otobüs Haberleri

Otobüs haberleri ve güncel Otobüs gelişmeleri, Otobüs ile ilgili tüm video, Otobüs fotoğrafları ve Otobüs haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

Samandağ- Antakya arası çalışan HBB’ye bağlı halk otobüslerinin sefer aralarının uzun olması vatandaşları zor durumda bırakıyor.

YURT HABERLER

Atakum Belediyesi’nin geri dönüşüm ve sürdürülebilir gelecek için Atakum’a kazandırdığı 'Katık Otobüsü' projesi; Bakanlık tarafından “İyi Uygulama Örnekleri” arasına seçildi.

YURT HABERLER

İstanbul-Sinop seferini yapan Türkay Turizm’e ait yolcu otobüsünün Kastamonu-Sinop Karayolu Alatarla mevkisinde devrilmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi...

GÜNDEM

Ulaş Karasu, Ankara kent merkezi ile Esenboğa Havalimanı arasında ulaşımı sağlayan ABB otobüslerine bekleme için yer tahsisi yapılmamasını TBMM gündemine...

YURT HABERLER

Safranbolu Belediyesi'ne bağlı atölyelerde aktif bir çalışma performansı sergileyen Safranbolu Belediyesi ekipleri, şehrin dokusuna uygun tasarımlarda duraklar üretmeye başladı.

GÜNDEM

İstanbul Valiliği, yolcu otobüsü ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 37 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

YURT HABERLER

Odunpazarı Belediyesi, bir otobüsü “Gezici Oyun Evi”ne dönüştürdü. “Gezici Oyun Evi” adı verilen oyun otobüsü, Odunpazarı'nda açılan pazarlarda görev yapıyor.