Tören Haberleri

Tören haberleri ve güncel Tören gelişmeleri, Tören ile ilgili tüm video, Tören fotoğrafları ve Tören haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümü Samandağ’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Şirket haberleri

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci tarafından yaptırılan Ankara Üniversitesi Kızılcahamam Sağlık Hizmetleri MYO Ayşe Bezci binası törenle hizmete...

YURT HABERLER

Bu yıl ilki gerçekleştirilen ve 3 gün boyunca devam eden 1. Uluslararası Mitoloji Film Festivali, düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Yerel

Engelsiz Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden meslektaşları için anma töreni düzenlendi.

YURT HABERLER

Ankara BB, İstiklal Marşı’nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'u doğumunun 150. yıl dönümünde Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlenen törenle andı.

YURT HABERLER

Fikirleri ve eserleriyle Anadolu’yu ve tüm dünyayı derinden etkileyen Mevlana Celaleddin-i Rumi, vuslatının 750.yılında düzenlenecek etkinlikle anılacak.

YURT HABERLER

Ceyhan Belediyesi, yapımı tamamlanan Bisiklet Evi'ni törenle hizmete açtı.

YURT HABERLER

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı ilçesinde yapımı tamamlanan 100. Yıl Meydan Parkı, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Yerel

Ray Hukuk Bürosu iş ve siyaset dünyasından çok sayıda ismin katıldığı görkemli bir törenle hizmete girdi.