TBMM Haberleri

TBMM haberleri ve güncel TBMM gelişmeleri, TBMM ile ilgili tüm video, TBMM fotoğrafları ve TBMM haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Samandağ’da vatandaşlara ilçeyi gerçek belediyecilik ile buluşturacaklarını söyledi.

Yerel

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, seçim çalışmaları için bulunduğu Reyhanlı’da yoğun ilgiyle karşılandı.

Yerel

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, akademik personellere geliştirme ödeneği müjdesi verdi.

Yerel

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, TBMM Genel Kurulu’nda konuşulacak olan sağlık alanındaki kanun teklifinin 25. Maddesine ilişkin yazılı bir...

Yerel

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, depremzede Hataylı pamuk çiftçisine destekleme müjdesi verdi.

Yerel

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, TBMM'de yaptığı konuşmada depremlerin milli güvenlik meselesi olarak ele alınması gerektiğini vurguladı.

Yerel

SP Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, “Hatay millî iradesinin gaspıyla değil teslim edilecek konutlarla, yakınını kaybetmiş vatandaşlara yapılacak yardımlarla gündeme gelsin.”...

GÜNDEM

Kurtulmuş, TİP Hatay Milletvekili Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesi kararının Meclis'te okunmasına ilişkin: TBMM ne Anayasa Mahkemesi'ni ne Yargıtay'ı denetleyen bir...

Yerel

Güzelmansur, 6 Şubat’ın ‘Deprem Şehitlerini Anma ve Afet Riskleri Farkındalık Günü’ ilan edilmesi için TBMM Başkanlığı’na kanun teklifi verdi.

GÜNDEM

57 baro başkanı, Numan Kurtulmuş’tan Can Atalay hakkındaki hükmü TBMM’de okutmama yönünde bir irade beklediklerini açıkladı.

GÜNDEM

ANKA HABER AJANSI 30 OCAK 2024 GÜNDEMİ 10.00: Türkiye İstatistik Kurumu, ocak ayına ilişkin ekonomik güven endeksi ile 2023 yılı...

GÜNDEM

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, ABD'nin, Türkiye'ye F-16 satışında yeşil ışık yakmasının ardından satışa dair ayrıntıları TBMM gündemine taşıdı.