Abd Haberleri

abd haberleri ve güncel abd gelişmeleri, abd ile ilgili tüm video, abd fotoğrafları ve abd haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Şirket haberleri

Mercedes-Benz, geliştirdiği yeni dijital teknolojileri, ABD’de düzenlenen ve dünyanın en önemli teknoloji fuarlarından biri olan CES 2024’te tanıttı.

GÜNDEM

TEİS, “Ticari ismi farklı olsa da aynı etken maddeye sahip, aynı ilaç formuna sahip ve aynı miktarda etken maddeyi içeren...

ABD, Ukrayna-Rusya savaşıyla bağlantılı yaklaşık 150 hedefle ilgili yaptırım kararı aldı. Listede beş Türk şirketi ve bir Türk vatandaşı da...

Pentagon'dan, Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin değerlendirme yapıldı. Kuzey Kore'nin silah sağlamasının savaşın süresini uzayacağı belirtildi.

Ermenistan ve ABD'nin ilk haftası Ermenistan'da ortak askeri tatbikatın gerçekleştirileceği duyuruldu.

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby Kuzey Kore ve Rusya’nın aktif olarak silah müzakereleri yürüttüğünü söyledi.

ABD Genelkurmay Başkanı Mark Milley, Ortadoğu'nun kendileri için birçok açıdan önemli olduğunu vurgulayarak bu bölgeden ayrılmayacaklarını söyledi.

Seçime müdahale davasında Georgia'da teslim olan Trump, Fulton Bölge Hapishanesi tarafından yapılan işlemlerin ardından tahliye edildi.

Suriye Dışişleri Bakanlığı tarafından Deyrezor'a bağlı Al Mayadin ilçesinde düzenlenen saldırıyla ilişkin açıklama yapıldı.