Rusya Haberleri

rusya haberleri ve güncel rusya gelişmeleri, rusya ile ilgili tüm video, rusya fotoğrafları ve rusya haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


ABD, Ukrayna-Rusya savaşıyla bağlantılı yaklaşık 150 hedefle ilgili yaptırım kararı aldı. Listede beş Türk şirketi ve bir Türk vatandaşı da...

Pentagon'dan, Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin değerlendirme yapıldı. Kuzey Kore'nin silah sağlamasının savaşın süresini uzayacağı belirtildi.

Kremlin, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un Rusya Devlet Başkanı Putin'le görüşmek üzere Rusya'ya geldiğini doğruladı.

Almanya’ya kaçan Türkiye vatandaşı sayısında yüzde 290’lık artış oldu. Sadece Ağustos ayında 5 bin 544 Türkiye vatandaşı Almanya’ya iltica etti.

İngiliz hükümeti, "Putin Rusyası'nın bir askeri aracı" olarak nitelendirdiği paralı asker grubu Wagner'i terör örgütü ilan etmeye hazırlanıyor.

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby Kuzey Kore ve Rusya’nın aktif olarak silah müzakereleri yürüttüğünü söyledi.

Hollandalı bira üreticisi Heineken, Rusya'daki faaliyetlerini 1 Euro karşılığında Rus Arnest Group'a sattı.

Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Ana Müdürlüğü Sözcüsü Andrey Yusov, Ukrayna askerlerinin özel operasyon kapsamında Kırım'a girdiğini bildirdi.

Rus basını: Rusya KKTC'de konsolosluk hizmeti verecek, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, "Konsolosluk açmak gibi bir talepleri olmadı" dedi.