Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC)’nde geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu’nda seçilen başkan Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu'na tebrik ziyaretleri devam ediyor.
TAFED Başkanı Açıkgöz, Hatay Sınav Koleji Kurucu Müdürü Zeynel Paşa,  Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Mustafa Hazırlar ve İLESAM Hatay İl Temsilcisi Adil Çetin, Kültür Kentleri Birliği Hatay İl Başkanı Nebih Nafile ve Ressam Yusuf Altunay,  Arsuz Turizm Derneği Başkanı ve HBB Meclis Üyesi Hasan Aslan ile Yönetim Kurulu Üyesi Metehan Sakallı, HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu’nu HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.
TAFED BAŞKANI AÇIKGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET
Bir takım etkinlikler yapmak üzere Hatay’da bulunan TAFED Başkanı Zeki Açıkgöz, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Hizmet Binası’nı ziyaret etti.
Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Başkanı Zeki Açıkgöz tarafından gerçekleştirilen ziyaret programına Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Mutfak Sanatları Merkezi Kurucusu Doğa Çitçi, Hatay Aşçılar Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği (HAGSAD) Başkanı Gökçe Eker ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik ettiler.
Basın mensuplarının eski Antakya Evi olarak bilinen binada olmasının önemine değinen TAFED Başkanı Açıkgöz ve beraberinde bulunan heyet, daha sonra Basın Müzesi ve Toplantı Salonu’na hayran kaldığını belirttiler.
ŞAİR, OZAN VE SANATÇILARDAN HGC’YE ZİYARET
İLESAM Hatay İl Temsilcisi Adil Çetin, Kültür Kentleri Birliği Hatay İl Başkanı Nebih Nafile ve Ressam Yusuf Altunay, kısa bir süre önce Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirerek seçilme başarısı gösteren Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettiler. 
Hatay’da kültür ve sanat alanında faaliyet gösteren İLESAM Hatay İl Temsilcisi Adil Çetin, Kültür Kentleri Birliği Hatay İl Başkanı Nebih Nafile ve Ressam Yusuf Altunay, kısa bir süre önce genel kurulunu gerçekleştiren ve seçilme başarısı gösteren HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu ev Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. 
HGC BAŞKANLI MAZMANOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu, tebrik ziyareti için HGC’yi ziyaret eden İLESAM Hatay İl Temsilcisi Adil Çetin, Kültür Kentleri Birliği Hatay İl Başkanı Nebih Nafile ve Ressam Yusuf Altunay’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 
HGC BAŞKAN MAZMANOĞLU’NA KİTAP VE TABLO HEDİYE EDİLDİ
Gerçekleştirilen ziyarette M. Adil Çetin’in son çıkardığı ‘Hatay’ın Yazar ve Şairleri’ adlı kitabı, Şair-Ozan Nebih Nafile’nin son çıkardığı ‘Güneş Hepimiz İçin’ adlı kitabı ve Ressam Yusuf Altunay tarafından Eski Antakya Dar Sokakları Yağlı Boya Tablosu HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu’na hediye edildi. 
SINAV KOLEJİ’NDEN HGC’YE ZİYARET
Hatay’ın özel okulları arasında yer alan Hatay Sınav Koleji Kurucu Müdürü Zeynel Paşa ve beraberinde bulunan Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Mustafa Hazırlar, kısa bir süre önce olağan genel kurulunu gerçekleştirerek seçilme başarısı gösteren HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu’nu HGC Hizmet Binası’ndaziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu, Hatay
Sınav Koleji Kurucu Müdürü Zeynel Paşa ve beraberinde bulunan Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü
Mustafa Hazırlar’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
ARSUZ TURİZM DERNEĞİ’NDEN HGC’YE ZİYARET
Arsuz Turizm Derneği Başkanı ve HBB Meclis Üyesi Hasan Aslan ile Yönetim Kurulu Üyesi Metehan Sakallı, HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.
Arsuz Turizm Derneği Başkanı Hasan Aslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Metehan Sakallı, kısa bir süre önce olağan genel kurulunu gerçekleştirerek seçilme başarısı gösteren HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.
Yerel basının gerek turizm sektörünün sorunlarının dile getirilmesinde, gerekse turizm sektörünün tanıtılmasında önemli görevler yaptığını belirten Arsuz Turizm Derneği Başkanı Hasan Aslan, kısa bir süre önce olağan genel kurulunu gerçekleştiren ve yeni göreve seçilen HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine görevlerinde başarılar dilediler.
Foto-Haber:Nezahat Fırıncıoğulları

Editör: TE Bilişim