Uzmanı uyardı: Sınav öncesi  bunu yapmayın! Uzmanı uyardı: Sınav öncesi bunu yapmayın!

Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, son dönemde sahte sosyal medya hesapları üzerinden yapılan itibar suikastlarına sessiz kalmayacaklarını duyurdu.
Belediye Başkanı Karaçay, 78 sahte sosyal medya hesabı üzerinden şahsına, yol arkadaşlarına ve kurumlarına yönelik sistematik saldırı gerçekleştirildiğini ve bu konuda hukuki adımlar attıklarını belirtti.
Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, Samandağ Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını vurgulayarak, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Değerli Samandağlılar, 
Samandağ'da herkesin eleştiri hakkını sonuna kadar savunuyoruz. Demokratik ifade özgürlüğünü bir hak olarak görüyor; bu hakkın güvence altına alınması için mücadele ediyoruz. Ancak eleştirinin ötesine geçerek organize şekilde yapılan hakaret, iftira, töhmet ve itibar suikastlarına da sessiz kalmayacağız.
Son dönemde 78 sahte sosyal medya hesabı üzerinden şahsıma, yol arkadaşlarıma ve kurumumuza yönelik sistematik saldırılar yapılmaktadır. Bu konuda gerekli hukuki adımlar atılmış, Samandağ Cumhuriyet Başsavcılığı'na resmi şikâyetimiz iletilmiştir.
Samandağ halkının tertemiz iradesiyle yürüttüğümüz bu görevi, yalan ve karalama kampanyalarıyla gölgelemeye çalışanlara karşı hukuki süreci kararlılıkla sürdüreceğiz.
Gerçek dışı iddialarla toplumu yanıltmaya, emeğimizi ve inancımızı itibarsızlaştırmaya çalışan hiçbir girişime izin vermeyeceğiz.
Halkımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.”              
Foto-Haber: Nezahat Fırıncıoğulları

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları