Avukat Öznur Özkan’a ait Özkan Hukuk & Danışmanlık Bürosu görkemli bir törenle hizmete girdi.
Açılış düzenlemesini AKO organizasyonun yaptığı, İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi Işık apartmanda hizmete giren Özkan Hukuk & Danışmanlık Bürosu açılış törenine; İlçe Kaymakamı Murat Kütük, Hatay Barosu Başkanı Hüseyin Cihat Açıkalın, Samandağ Belediye Başkan Vekili Ayhan Boğday, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Duran, İlçe Emniyet Müdürü Asuman Karacık, Hatay Barosu Samandağ Temsilcisi Akın Akıncı, Ak Parti İlçe Başkanı Semir Özdemir, Bakkallar Odası Başkanı Necdet Arslan, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Terzi,  Yeni Mahalle Muhtarı Behcet Deniz, Özkan’ın Ankara’dan ortağı Taner Aktaş, İş insanı Hayati Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı. 
Açılışta konuşma yapan İlçe Kaymakamı Murat Kütük, Özkan’ın uzun zamandır avukatlık yaptığını belirterek “Avukatlık mesleğinin çıtasını inşallah Samandağ’ da daha da yükseltecek. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. “dedi.
Hatay Barosu Başkanı Hüseyin Cihat Açıkalın, “Öznur Hanım ofisini çok güzel bir zamanda açıyor. Perşembe günü yeni bir adli yılın başlangıcı. Dilerim ki mesleki sorunların çözümünde kendisiyle dayanışma içerisinde hep beraber sesimiz daha güçlü, daha dinamik çıkar. Hukukun, demokrasinin, toplum barışının teminatıdır avukatlar. Dolayısıyla avukatlık mesleğine katılan her meslektaşımız bizim gücümüzdür, artı değerimizdir. Biz Öznur Hanımla öteden beri tanışıyoruz. Daha önce Ankara’ da avukatlık yapıyordu. Bir görüşmemizde umarım Hatay’a gelirsiniz, siz buranın evladısınız demişti. O günkü dileğim gerçek oldu ve siz değerli misafirlerimizle bir arada bu açılışı yapıyoruz. Hep iyi günleriniz olsun. Hem meslek adına, hem Samandağ halkına güzel hizmetler vermenizi diliyorum. Tekrar hepiniz hoş geldiniz. Hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.
Avukat Özkan, herkese hoş geldiniz dileklerinde bulunarak “ Çok büyük bir hayal şimdi gerçek oluyor. 5. yılımı bitirdim ve 6. yılımın ilk günündeyim. Doğup, büyüdüğüm, yetiştiğim bu memlekette hizmet vermek hayalimdi, gerçekleşiyor. Artık güzel işler yapmayı diliyorum. Atatürk’ ün dediği gibi: çalış çalış, çalış.  Hepiniz hoş geldiniz, ayağınıza sağlık.” Dedi.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, AKO organizasyon tarafından hazırlanan ikramlar davetlilere sunuldu.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim