Samandağ Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mahmut Hocaoğulları ve yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyetin 100. Yılı münasebetiyle site esnafına bayrak dağıttı.                                    
Sanayi Sitesinde bulunan esnafları tek tek gezen Kooperatif Başkanı Mahmut Hocaoğulları ve yönetim kurulu üyeleri esnafın bayramını kutladı ve esnafa bayraklarını takdim etti.
Bayrak dağıtımının ardından açıklama yapan Hocaoğulları, yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle yaşanılan tüm olumsuzlukları esnafta yarattığı burukluğu bir nebze de olsa gidermek ve 100. Yılını kutladığımız Cumhuriyet bayramı sevincine ortak etmek için böyle bir etkinlik organize ettiklerini belirtti.
Hocaoğulları, açıklamasının devamında “İlimiz başta olmak üzere ülkemizde 11 limizi etkileyen deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarını kaybedenlere ve hastasını bekleyenlere metanet ve sabır diliyorum.
Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla usta, esnaf ve sanatkar kardeşlerimize yaşadığımız felakete rağmen Cumhuriyet Bayramı coşkusunu unutturmamak adına dükkan dükkan dolaşarak ülkemizin baş tacı bayrağımızı onlara takdim ederek asmalarını sağladık ve bayramlarını kutladık. 
Bu anlamlı gün vesilesiyle Cumhuriyeti bizlere armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimize rahmet diliyor. Halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyor, saygılar sunuyorum.” dedi.
Foto-Haber:Nezahat Fırıncıoğulları

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları