İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bitlis’in Ahlat ilçesindeki temasları sırasında gazetecilere partisinin oy oranlarını açıkladı.

İyi Parti Genel Başkanı Akşener, bugün itibarıyla partisinin araştırmalardaki oy ortalamasının yüzde 16 olduğunu ve bunu yüzde 20 düzeyine çıkarmak için çalıştıklarını ifade etti.

Bitlis'teki temasları kapsamında Ahlat ilçesine gelen Akşener, Selçuklu Meydan Mezarlığı girişinde partililer tarafından karşılandı.

Mezarlığa geçerek dua eden Akşener, gazetecilere yaptığı açıklamada, partilerinin kurulmasından bir hafta sonra Ahlat'a geldiğini ve resmiyeti Ahlat'ta yaptıklarını söyledi.

Partilerinin kuruluşunun ardından hızla seçime girdiğine işaret eden Akşener "Oradan çıktık, 31 Mart geldi. Sonuç olarak bugün itibarıyla partimizin bütün araştırmalardaki ortalaması yüzde 16'dır. Şimdi bu rakamdaki partiyi yüzde 20'lik bir parti haline getirebilmek için yeniden yollara düştük. Aşama aşama gidiyoruz. Bitlis merkezde bir sorun vardı onu Türkiye ile paylaştık. Bitlis'in o yıkılacak dükkanlarına dikkat çektik. Ama ben burada bulunmadan geçemedim. Şimdi bu ikinci aşama için de Ahlat'tan start veriyoruz." ifadelerine yer verdi.

Açıklamasının ardından vatandaşlarla sohbet eden Akşener, daha sonra Van'ın Erciş ilçesine geçti.

Editör: TE Bilişim