Müryel Makzume Hayatını Kaybetti!

İskenderunlu müzisyen Jehan Barbur’un annesi, kentimizin simge yerlerinden Flör Cafe işletmecisi Müryel Makzume, bir süre önce yakalandığı rahatsızlığına yeni düşerek, hayatını kaybetti. Uzun süredir tedavi gören Müryel Makzume’nin vefatı, başta yakınları olmak üzere tüm sevenlerini derinden üzdü.

Müryel Makzume’nin cenaze töreni, 25 Eylül Cumartesi günü saat 11.00’de İskenderun Latin Katolik Kilisesinde gerçekleştirilecek. Pandemi kuralları çerçevesinde aile arasında düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilecek.

Kızı Jehan Barbur, annesinin vefatı ile ilgili sosyal medyadan; “Canımın parçası annem Hoşça kal… Uzun süredir verdiğimiz mücadele ruhunun bugün huzura kavuşmasıyla son buldu” paylaşımında bulundu.

Cenaze töreni ile ilgili de bilgilendirmelerde bulunan Jehan Barbur; “Başka türlü bir uğurlama tercih ederdik. Fakat Pandemi sebebiyle kilise ayini ve cenaze törenimiz sadece aile arasında olacaktır. Taziyelerinizi 25 Eylül saat 14.30-20.30 arası, açık havada bir araya gelebilme imkanı sunduğundan, sevgili annemin İskenderun’daki cafesi Flör Cafe’de kabul edebileceğiz. Covid-19 sebebiyle aile evimiz taziyeye açık olamayacaktır. Son üç yıldır yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Bu acıdan uzak kalmanız dileğimle” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Editör: TE Bilişim