Özel 100. Yıl Samandağ Hastanesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilk ve ortaokul öğrencileriyle bir araya geliyor. 
Hastane yönetiminden yapılan açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin bayramını kutlamak ve onların sevincine ortak olmak için ziyaretler gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler kapsamında hastanemiz doktorlarından Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları doktorlarından Uzm. Dr. Ünal Paltacı, Uzm. Dr. Fahrettin Erdoğan,  Psikolog ve Aile Danışmanı Gülfidan Yılmaz ve Personel Şefi Derya Mahir ile Sıdıka-Bedia Kara İlköğretim Okulu, Tekebaşı Ortaokulu ve Samandağ Ortaokulu öğrencileriyle buluştuk. Öğrencilerle hem eğlendik hem de sağlık alanında bilgilendirmelerde bulunduk” ifadelerine yer verdi.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları doktorlarından Uzm. Dr. Ünal Paltacı, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “18-23 Nisan etkinliklerimiz kapsamında Sıdıka-Bedia Kara İlköğretim Okulu, Tekebaşı Ortaokulu ve Samandağ Ortaokulu mensubu pırıl pırıl öğrencilerimizle bir araya gelerek hem bilgilendik hem de eğlendik. Mutlu ve özgür bir dünya en çok onların hakkı. Geleceğimizin teminatı minik kalplerin sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için 100. Yıl Sağlık Grubu ailesi olarak üzerimize düşeni yapacağız. ” diye konuştu
100. Yıl Samandağ Hastane yönetimi, çocuk sağlığı ve gelişimini önemsediklerini, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 18-23 Nisan tarihleri arasında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları polikliniği muayenelerinde  %50 indirim uygulandığını hatırlattı.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim