SES( Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası) Hatay Şubesi 14-15 Mart tarihlerinde greve gideceklerini duyurdu.
SES Hatay Şube Yönetimi tarafından yapılan açıklamada “Sağlık ve sosyal hizmet emekçileri olarak Aralık'tan beri çeşitli eylemlerle taleplerimizi duyuruyor karşılanmasını istiyoruz. Maalesef taleplerimizi görmezden gelen iktidar bizi emekten gelen gücümüzü kullanmaya zorlamaktadır. Bu nedenle bir daha grev yapıyor 14 ve 15 Mart'ta grev yapıyoruz. Saygıdeğer hemşehrilerimizin 14 ve 15 Mart'ta hastane poliklinikleri ve aile hekimlerine başvurmaması, acil bir durum yaşanması halinde ACİL servislerine başvurmasını rica ediyoruz. Ayrıca 15 Mart'ta Samandağ Devlet hastanesi önünde yapacağımız basın açıklamasına hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz.” İfadelerine yer verildi.
SES Hatay Şube, gerçekleştirecekleri 2 gün sürecek grevle ilgili eylem alanlarını şu ifadelerle duyurdu:  İşyerlerimize gitmiyor, güçlü bir katılımla eylem alanlarını dolduruyoruz. Haklarımızı alana kadar mücadelemiz sürecek. 
*14 Mart saat 11. 00 Antakya 4 no’lu ASM, saat 12.30 Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve saat 12.30 İskenderun Devlet Hastanesi eski bina
*15 Mart saat 10. 00 Samandağ Devlet Hastanesi, 
saat 12.30 MKÜ ve saat 12.30 İskenderun Devlet Hastanesi yeni bina
 

Editör: TE Bilişim