“15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü" Programı açıklandı.
 15 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 10:00'da Samandağ Kültür Merkezinde Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayacak program, Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşmanın Yapılması, İlçe Kaymakamı Murat Kütük'ün Konuşmalarıyla devam edecek. Ardından 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerini anma günüyle ilgili Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Sinevizyon Sunumu gerçekleştirilecek. 
Samandağ Kültür Merkezindeki Program Şiirlerin okunması, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerini Anma günüyle ilgili Oratoryonun sergilenmesi ile sona erecek.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı 15 Temmuz 2021 Perşembe günü saat I0:00'da Samandağ Kültür Merkezi salonunda Karaçay Bedii Sabuncu Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından icra edilecek.
Kamu ve özel kuruluşların amir, başkan ve müdürleri, tüm resmi-özel okul/kurum müdürleri ve öğrenciler saat 09:45'de Samandağ Kültür Merkezi salonunda hazır bulunacaklardır.
Hükümet Konağı Bahçesi’nde Halkla Toplanma Saat 21.00' de gerçekleştirilecek.
 Hükümet konağı bahçesinde Demokrasi Nöbetine başlanılması, 15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gece yarısı 00:13'te tüm camilerden sela okunması
Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları 14 Temmuzdan itibaren Bayraklarla donatılacaktır
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinliklerine pandemi tedbirleri alınarak katılım sağlanacağı ifade edildi.

Editör: TE Bilişim