Kültürümüzün bir parçasını oluşturan ve bu yıl 22. si gerçekleştirilecek Geleneksel Samandağ Evvel Temmuz Festivali akşam programı belli oldu.
Samandağ Kalkındırma Derneği(SKD) ve Akdeniz Kültür Dayanışma Derneği(AKDD)’nin birlikte organize ettiği festivale ilişkin  tertip komitesi tarafından 11 Temmuz 2022’ de başlayacak akşam etkinlikleri kamuoyuyla paylaşıldı.
İlçemiz Deniz Sitesi Ali İsmail Korkmaz Festival Alanında saat 20:30’ da başlayacak. Evvel Temmuz akşam etkinliklerinde; 11.07. 2022 Pazartesi günü Mengene ve Ali Berrak, 12.07.2022 Salı günü Hozan Beşir ve Semir Ray, 13.07.2022 Çarşamba günü Hirai Zerdüş ve Kaldırım Müzik Topluluğu, 14.07.2022 Perşembe günü Suavi ve Grup Nidal sahne alacak.
Dernek yöneticileri festivalle ilgili yaptıkları açıklamada, tüm vatandaşları bu yıl gerçekleştirecekleri festivale davet ederek “Konserler, söyleşiler, şenlikler, Resim Sergisi, Yoga etkinliği ve daha nice kültürel, toplumsal ve sanatsal etkinliklerin yer alacağı Geleneksel Evvel Temmuz Festivali'nde buluşalım.
22. yılımızda da Samandağ Evvel Temmuz Kültür Sanat Festivaline sahip çıkan siz değerli halklarımıza, bizi yalnız bırakmayan basın emekçilerine ve sponsorlarımıza teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdiler
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim