Birleşik Kamu İş, ‘Yoksulluk ve Fukaralık Politikalarına Hayır, Zamlar Geri Alınsın’ konulu, 7 bölgede 7 eylem kararının 5’incisini 26 Mart Cumartesi Günü Defne ilçesi  Sevgi Parkı’nda gerçekleştirecek.
26 Mart Cumartesi günü Defne Sevgi Parkı-Sevsen Şahin Ortaokulu önünde yapılacak olan mitinge herkesi davet eden Eğitim İş Hatay Şubesi’nden, yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.
“Ülkemizde yaşanan yüksek enflasyon ve üst üste gelen zamlarla, her geçen gün halkın alım gücünü kaybederek yoksullaşması neticesinde, Birleşik Kamu İş olarak, ‘Yoksulluk ve Fukaralık Politikalarına Hayır, Zamlar Geri Alınsın’ konulu, 7 bölgede 7 eylem kararının 5.si için Hatay’dayız. Konfederasyon ve bağlı sendikalarımızın MYK üyelerinin Adana, Mersin, Gaziantep, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Kilis illeri katılımıyla;
– Yoksulluk ve fukaralık politikalarına dur demek için,
– Zamların geri alınması için,
– Geçinemiyoruz demek için,
– Özlük haklarımızın iyileştirilmesi için,
– Sesimizi bu kez de Hatay’dan yükselterek daha iyi duyurabilmek için,
– Eğitim İş Hatay 1 Nolu Şube Müzik Topluluğu’nun müzikleri eşliğinde, halaylarla bir arada olup, birlik ve beraberliğimizi göstermek için 26 Mart Cumartesi saat 13.00’te, Defne Sümerler Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi önünde toplanıp, saat 13.30’da, Defne Sevgi Parkı-Sevsen Şahin Ortaokulu önünde yapılacak olan mitingimize tüm dostlarımızı ve halkımızı davet ediyoruz.” 
Haber:Nezahat Fırıncıoğulları
   

Editör: TE Bilişim