İlçemiz Atatürk Mahallesi Dr. Alaeddin Cilli Caddesi Dr. Evrim Kimyonok Apt. Kat:3’te NK/Ada Harita Mühendislik hassasiyetle yürüttüğü haritacılık faaliyetleriyle Samandağ’da hizmet veriyor.
Harita Mühendisi Nazlıcan Küçük’ün kurucusu olduğu ve kısa bir süre önce hizmete giren Ada Harita Mühendislik’ te arazi ölçümleri, deformasyon ölçümleri, bağ, bahçe, arsa ve tarla ölçümleri, ifraz, tevhid, plankote, imar uygulaması, vaziyet planı, parselasyon, yapı aplikasyonu, cins değişikliği, tapu ayırma, yola terk, proje işlemleri ve danışmanlık hizmetleri veriliyor.
Harita Mühendisi Nazlıcan Küçük, Samandağ halkına hizmet vermekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaptıkları hizmetlerle ilgili verdiği bilgide “Yüz yıllardır var olan haritacılık mesleği, günümüzde yüzlerce farklı alanda hizmetler vermektedir. Hem tescilli işlemler noktasında, hem de inşaat sektöründe verilen hizmetler noktasında oldukça fazladır. Bizler de NK/Ada Harita ve Kadastro ekibi olarak, serbest harita bürolarının verdiği harita planlama, aplikasyon, sınır tespiti, halihazır harita üretimi, ifraz-tevhid, yola terk-ihdas, imar uygulamaları, T. U. S. - H. U. S. projeleri, kat irtifakı-kat mülkiyeti, tapu takibi ve daha birçok alanda hizmet vermekteyiz. Verdiğimiz hizmetlerle alakalı bilgi almak isteyen ve bu alanda problem yaşayan herkesin yanındayız.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim