Atatürkçü Düşünce Derneği Samandağ Şube yönetimi  Adem Nural meslek ve teknik Anadolu Lisesi  yönetimini ziyaret etti. 
Okulda yapılan yeni  Kütüphane için kitap bağışında bulunan  Yönetim kurulu üyeleri  Mesleki Eğitim (çıraklık) programı üzerine sohbet ettiler.
“İşsizliğin tavan yaptığı bu günlerde, yetişmiş meslek elemanı arayan arayana...  Dolayısıyla Adem Nural mesleki eğitim merkezi,  çok önemli bir eksiği gidermektedir. İşçi ve işvereni buluşturarak, meslek sahibi oluncaya kadar elemanın  finansmanına da  destek  olduğundan, işverene ciddi bir mali yük yüklemeden, piyasanın  yetişmiş eleman  eksiğini gidermekte, işsizliğin çözümüne de  büyük katkı sunmaktadır. Ekonominin  kurtuluşu üretimdedir. 185 farklı ustalık alanıyla, meslek okulları  “üreten Türkiye'yi yeniden yaratmanın “ olmazsa olmazıdır.   Çok değerli bir görevi, çok kutsal bir misyonu vardır. 
Meslek edindirmek için canla başla mücadelelerine tanık olduğumuz  okul yönetimine  ve görevlileri  çok teşekkür ediyoruz.
Birçok kişinin hayatına dokunuyor, meslek elemanı olarak piyasaya kazandırıyor  ve işletmelerin yetişmiş eleman ihtiyacını karşılıyorsunuz...  Emeğinize yüreğinize sağlık, İyi ki varsınız..." diyen ADD yönetimine Okul  idaresi, "ziyaretleri ve destekleri" için teşekkür etti.
Foto-Haber:Uğur Hüzmeli

Editör: TE Bilişim