Ak Parti Hatay İl Başkan Yardımcısı ve Samandağ Koordinatörü Hasan Arslan, ilçede geçmişten bu güne görev yapmış parti yöneticileriyle bir araya geldi.                                                     
Samandağ Kent Parkta gerçekleştirilen kahvaltılı ahde vefa toplantısında yerelde ve genelde vatandaşların partiden beklentileri, bu güne kadar yapılan ve yapılması gereken çalışmalar, ilçe siyasetinde partinin yeri, Samandağ’ da partinin oy potansiyelini arttırmak için yapılacak çalışmalarda partililerin üzerine düşen görevler üzerine istişarelerde bulunuldu.
Ak Parti Hatay İl Başkan Yardımcısı ve Samandağ Koordinatörü Hasan Arslan, düzenledikleri toplantıya katılan herkese hoş geldin dileklerinde bulunarak “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan her zaman vefalı olmaktan ve ahde vefadan bahseder. Sadece bahsetmez ne kadar vefalı olduğunu her fırsatta gösterir.
Vefa, Ak Parti’ye gönül verenleri kucaklamak demektir. Bu nedenle Ak Parti olarak, kurulduğumuz 2001 yılından bugüne tüm teşkilat mensuplarına, davanın neferlerine, gönlünü bu davaya adamış insanlara vefa göstermeyi bir borç biliriz. Hangi görevi üstlenirsek üstlenelim hepimiz ortak bir dava için mücadele ediyoruz. Geçmişten bu yana davamızın sancaktarlığını yapan teşkilatımızın her bir kademesinde emeği geçen eskimez yol ve dava arkadaşlarımızı hep bir arada görmek bizler için büyük mutluluktur.  Allah nasip ederse bundan sonrada bu şekilde devam edecektir. Bu anlamda ben bu davetimize icabet ederek toplantımıza katılan çok kıymetli dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hep birlikte, durmak yok yola devam.” dedi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim