Ak Parti Hatay İl Başkan Yardımcısı ve Samandağ Koordinatörü Hasan Arslan’ın ev sahipliğinde “Birlik, Beraberlik ve Dayanışma” etkinliği düzenlendi.
Samandağ Kent Park’ ta gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde birlik, beraberlik mesajı verilirken, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde partiyi 2023 seçimlerinde yeniden iktidara taşıyacakları vurgusu yapıldı.
Etkinliğe; Ak Parti Hatay İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Antakya Koordinatörü Aydın Kapıcı, Ak Parti Hatay İl Yönetim Kurulu Üyesi Rüstem Gölcü, MHP İlçe Başkanı Hikmet Külahlı, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Meriç Bolat, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Uçar, Ak Parti İlçe Engelliler Birimi Başkanı Ali Sürmel, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dürdane Çam, Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Ali Haliloğulları, Sağlık- Sen İlçe Başkanı Ali Sezer Kuzu, Memur- Sen İlçe Başkanı Umut Çam, Sağlık Sen İl Başkan Yardımcısı Mesut Çam, Ak Parti İlçe Eski Başkanı ve Hıdırbey Muhtarı Selahaddin Yeter, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.
Etkinlikte ilk konuşmayı Ak Parti Samandağ İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Uçar yaptı. Uçar, bu organizasyonda kendilerini bir araya getiren Hasan Arslan’a teşekkür ederek, herkesi selamlayarak konuşmasında “Bu dayanışma programında öncelikle Samandağ olmak üzere bence Hatay’a çok güzel bir mesaj veriyoruz. 2023’e ilerlerken bu güzel hedefte bu güzel ekiple birlikte çok güzel işler başaracağımızı düşünüyoruz. Tekrar hepinizin ayağına sağlık diyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.” dedi.
“2023’TE CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ZAFERİNİ KUTLAYACAĞIZ”
Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Meriç Bolat, herkesi selamlayarak “Kıymetli dava arkadaşlarımız hedefimiz 2023, hedef 2023 yolunda biz özellikle Samandağ teşkilatı olarak kadın kolları, gençlik kolları ve kıymetli Hasan Arslan başkanımızın desteğiyle birlikte kapı kapı dolaşıp girmediğimiz ev sıkmadığımız el kalmadı, kalmayacak da.” dedi.
Bolat Konuşmasının devamında, desteğinden dolayı Samandağ Koordinatörü Arslan ve Kadın Kolları üyelerine teşekkür ederek “Biz el ele vererek bugünlere geldik. Samandağ’ında Ak Parti siyasetinin çok zor yapıldığı söyleniyor fakat en zor bölgeye ben kendi kadın kolları yönetimimle girmişim ve özellikle aldığımız tepki şu şekilde olmuştur: Her ne kadar da bizim farklı bir algımız olmuş olsa da hoş geldiniz şeref verdiniz. Bizim hatırımızı sormanız bile yeterlidir, denmiş. 2023 hedefimizdeki tek gayemiz, tek isteğimiz ve tek inancımız bu algının zaten çoğu yıkılmıştır fakat hedef 2023’te bizim isteklerimiz 42 mahallemizin her koluna her evine her tarafına yetişebilmektir. Ben kendi ekibimle gruplara ayrılarak her mahallenin her temsilcisiyle birlikte ziyaretlerimi yapmış bulunmaktayım. Hedef 2023’e kadar da cumhur ittifakımızla birlikte inşallah, MHP ilçe başkanımız da burada, kendilerinin destekleriyle birlikte hedef 2023’te Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferini kutlayacağız. Hepinize teşekkür ediyorum tekrardan hoş geldiniz şeref verdiniz.” dedi.
MHP Samandağ İlçe Başkanı Hikmet Külahlı, bu toplantıyla büyük bir mesaj verildiğini belirterek, bu organizasyonu düzenleyen ve her zaman desteğini gördüğü Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Arslan’a teşekkür etti. Külahlı, birlikte verecekleri mücadeleyle 2023 hedeflerine başarılı bir şekilde ulaşacaklarını sözlerine ekledi.
“20 YIL ÖNCE BURADA KİRACIYDIK ŞİMDİ EVSAHİBİYİZ”
Ak Parti İl Başkan Yardımcısı ve Samandağ Koordinatörü Hasan Arslan, etkinlikte yaptığı konuşmada herkese hoş geldiniz dileklerinde bulunarak, hedeflerinin 2023 seçimleri olduğunu belirtti. Arslan, konuşmasında “Kıymetli dava arkadaşlarım hepiniz biliyorsunuz ki 20 yıldır bu bölgede siyaset yapmaya çalışıyoruz. Bizler için bu bölgede siyaset yapmak çok zordur. Tabiri caizse toprak verimsizdir. Şimdi bu tabloya bakıp görüyoruz ki biz 20 sene önce bu bölgede kiracıydık, ama şimdi ev sahibiyiz.” dedi.
Arslan, konuşmasının devamında “ Bildiğiniz gibi 20 senede çok badireler atlattık. Aklınıza gelebilecek her türlü hain emelleri piyasaya sürdüler. Şükür ki kimse başaramadı. Biz 2013’ te gezi olaylarını gördük. Biz 17- 25 Aralıkları gördük. Biz 15 Temmuz hain darbesini gördük. Ama yıkılmadık ve Allah’ın izniyle yıkılmayacağız. Biz demokrasi mitinglerinde kelle koltukta gezerken insanlar çav bella oynuyordu. Çok sıkıntı yok. Biz buradayız ve bundan sonra da burada olmaya devam edeceğiz. Söylenecek çok şey var ama bazen en iyisi susmaktır. Biz çoğu şeyi susarak söylüyoruz. Hepinize tekrar geldiğiniz için teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim