Kadir Aslan’ın sahibi olduğu Al Harbi Stores Market&Manav görkemli bir törenle hizmete girdi.
Küçük Karaçay Mahallesi Samandağ- Antakya yolu üzeri Ataköy Kavşağında bulunan Al Harbi Stores Market&Manav açılış törenine CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Timurlenk Bozoğlan, mahalle muhtarları, din ve kanaat önderleri, aile büyükleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılışta konuşan CHP Hatay Milletvekili Topal, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, sağlık ve iş hayatlarında başar diledi. 
Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Bozoğlan, açılışa katılan herkesi selamlayarak “Karaçay bölgesine böyle bir işletmeyi kazandıran Al Harbi Stores Ailesine teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını dileyerek, başarılar diliyorum.” dedi.
Al Harbi Stores Market&Manav sahibi Kadir Aslan açılışa katılan herkese teşekkür ederek “Sebze- meyveden, temizlik malzemelerine, kuruyemişten alkollü- alkolsüz içeceklere kadar her çeşit ürünün bulunduğu Al Harbi Stores Market& Manavımızı Samandağ halkına kaliteyi en uygun fiyata sunmak için hizmete açtık. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Sayın Serkan Topal ve Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Timur Bozoğlan olmak üzere tüm misafirlerimize teşekkür ederim.” dedi.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler marketi gezdi, hazırlanan ikramlar davetlilere sunuldu.

Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim