Hatay İnşaatçılar Boyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Alakuş, 70 odanın bağlı bulunduğu Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB)  Başkanlığı seçimlerine aday olduğunu açıkladı. 
HESOB’a bağlı odaların genel kurullarının tamamlanmasının ardından Mayıs veya Haziran ayında yapılacak olan HESOB Olağan Genel Kurulu öncesinde mevcut başkan Abdulkadir Teksöz’ün karşısına çıkan Hatay İnşaatçılar Boyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Alakuş HESOB Başkanlığı’na aday olduğunu kamuoyuna açıkladı. 
Hatay İnşaatçılar Boyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Alakuş, açıklamasında “Değerli esnaf sanatkarlar oda başkanlarım, yönetici dostlarım. Bugün itibariyle Esnaf Sanatkarlar Birliği Başkanlığı’na (HESOB) adaylığımı açıklıyorum. Şunu da belirtmekte fayda görüyorum. Ben yalnız Antakya’nın  HESOB Başkanlığına değil İskenderun, Samandağ, Reyhanlı, Kırıkhan, Altınözü, Yayladağı, Defne, Belen, Hassa, Kumlu, Payas, Dörtyol, Erzin, Arsuz ve kısaca Hatay esnaf sanatkarlar odaları birliği başkanlığına adayım. Temennim seçim sürecinde demokratik ve centilmen bir seçim olması dileğiyle. Hatay’daki tüm esnaflara saygılarımı sunuyorum . Desteklerinizi bekliyorum. Hepiniz var olun.” dedi. 
 Foto-Haber:Nezahat Fırıncıoğulları

Editör: TE Bilişim