Eğitime yaptığı katkılarla adından sıkça söz ettiren İnşaat Mühendisi Suphi Güzey bu eğitim-öğretim yılında da öğrencileri unutmadı.
İş insanı, hayırsever Güzey, ilçemiz Cumhuriyet Mahallesinde yaptırdığı ve kendi adını verdiği ilkokulda okuyan tüm öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu.
Kırtasiye malzemesi içeren paketler okuldaki öğrencilere dağıtıldı.
İlçe Kaymakamı Murat Kütük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Yaşar, Şube Müdürü Mustafa Onur, Mühendis Suphi Güzey İlkokulu Müdürü Enver Sahillioğulları, Mühendis Suphi Güzey’in ablası Edibe Çatalkaya ve eniştesi Edip Çatalkaya dağıtıma katılarak öğrencilerin sevinçlerine ortak oldular.
Dağıtımın ardından eğitime verdiği destekten dolayı Hayırsever, iş insanı Suphi Güzey iletilmek üzere, ablası ve eniştesine plaket takdim edildi.
İlçe Kaymakamı Murat Kütük, Suphi Güzey’e teşekkür ederek “Suphi bey gerçekten eğitim gönüllüsü bir arkadaşımız. Çalıştığını, kazandığını özellikle ilçesindeki öğrencilerin eğitimi için paylaşma noktasında sorumluluk sahibi bir kişi. Biz de Suphi Bey adına kardeşine ve eniştesine teşekkür ediyor. Plaketi de okulumuz adına takdim ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.
Okul Müdürü Enver Sahillioğulları, okulun ihtiyaçlarının karşılanması noktasında desteğini esirgemeyen Mühendis Suphi Güzey’e ve taleplerin aktarılmasında her daim yardımda bulunan Edip ve Edibe Çatalkaya çiftine teşekkür etti. Sahillioğulları,  Güzey’in ayrıca okula iki adet fotokopi makinesi ve kamera sistemi hediye ettiğini belirterek “Bugün de Kaymakamımız Sayın Murat Kütük Beyefendinin de teşrifleriyle okulumuzda okuyan çocuklarımıza kırtasiye yardım setlerini 194 öğrencimize dağıttık. Okul müdürü olarak, çocuklarım adına herkese teşekkür ederim.” Dedi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim