Antakya Belediyesi GSK Güreş Takımı, Türkiye Güreş Federasyonu’nun 9 Ekim 2022’de Altınözü’nde düzenlediği Kapışmalı ABA Güreşlerinde ve Gaziantep'te düzenlenen Aşırtmalı ABA Güreşi Türkiye Şampiyonasında birçok derece alarak büyük gurur yaşattı. 
Antakya Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı: “9 Ekim 2022 tarihinde Altınözü’nde Kapışmalı ABA Güreşlerinde Antakya Belediyesi GSK sporcularımızdan; 30 kg Miri Güven, 35 kg Cuma Hanelçi, 60 kg Emrullah Kuyucu birinci, 50 kg Onur Ürek ikinci, 45 kg Ömer Güven üçüncü ve 35 kg Bekir Kuyucu, 45 kg Hayrettin Kuyucu, 60 kg İbrahim Çağatay dördüncü; Gaziantep'te düzenlenen Aşırtmalı ABA Güreşi Türkiye Şampiyonasında 60 kg’da Hammut Hanelçi birinci olarak bizleri gururlandırdı.” 
     Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımının antrenörü Ali Arıkoğlu ve sporcuları tebrik eden Başkan Yılmaz yayınladığı mesajda: “Antakya’da güreşi seven ve bu spora yetenekli zengin bir potansiyelimiz var. 
Sporcularımızın başarıları ve ata sporumuz güreşin Antakya’da öneminin devam etmesi bizleri mutlu ediyor. Sporcularımızı, sporcularımızın ailelerini, hocalarını ve bu başarıda emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum.”dedi. 
 Foto-Haber:Uğur Hüzmeli

Editör: TE Bilişim