Antakya Belediyesi, öğrencileri ödüllendirmek üzere “Karneni getir sinema ve biletini al” kampanyası başlatarak karnesini getiren öğrencileri Cumhuriyet Kültür Merkezinde sömestr tatili boyunca düzenlenecek olan etkinliklere davet ediyor.           
Antakya Belediyesinden yapılan açıklamada şunlara yer verildi: “Okullarındaki karne dağıtım töreni sonrasında karnelerini alan öğrenciler, sömestr tatili boyunca Antakya Belediyesi Cumhuriyet Kültür Merkezi’ne gelerek sinema ve tiyatro biletlerini alabilecekler.
Sömestr tatili boyunca hafta içi her gün 12.00 - 15.00 - 18.00 seanslarında Doru, Bulmaca Kulesi, Evliya Çelebi çizgi filmleri ile  Salı ve Perşembe günleri 13.00 - 16.00 seanslarında Abur ile Cubur tiyatro oyununun gösteriminin yapılacağı Cumhuriyet Kültür Merkezi sömestr tatili boyunca çocukların hizmetinde olacak.”
BAŞKAN YILMAZ: "TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLİYORUM."
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, yarıyıl döneminde öğrencilere küçük bir hediye vermek istediklerini söyleyerek: “Amacımız Cumhuriyet Kültür Merkezi’miz ile tiyatro ve sinemayı sevdirmek ve öğrencilerimizin tatillerini güzelleştirmek. Karnesini getiren tüm öğrencilerimize Cumhuriyet Kültür Merkezi’mizde gösterimi yapılacak olan sinema ve tiyatro biletlerinden hediye ediyoruz. Yoğun bir ilgi ile karşı karşıyayız. Sevdiği çizgi filmleri sinema keyfiyle izlemek isteyen tüm öğrencilerimizi bekliyoruz. Biletlerimiz bugün dağıtılmaya başladı geç kalmayın. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.” dedi.
 Foto-Haber:Nezahat Fırıncıoğulları

Editör: TE Bilişim