İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi Belediye Sokak’ ta otomobil kiralama alanında hizmet veren “Aresta Rent a Car” sektörde yarattığı hizmet kalitesi ve kurumsal yapısıyla adından söz ettiriyor.
Aresta Rent a Car, bireysel ihtiyaçlar için modern araçlar ve avantajlı fiyatlarla sunduğu kiralama hizmetinin yanı sıra filo kiralama hizmeti ile kurumların ihtiyaçlarını giderecek çözümler üretiyor.
Aresta Rent a Car yetkilileri, uzun süre araç kiralama hizmeti de verdiklerini belirterek verdikleri hizmetlerle ilgili yaptıkları açıklamada  “Bu sektörde yılların tecrübesi ile Aresta Rent a Car olarak kısa bir süre önce kurulmamıza rağmen sektörde gelişme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.                 
Yurt dışından gelen ve yurt içindeki müşterilerimize kolaylık ve ayrıcalıklar sağlayarak, havalimanına ücretsiz araç teslimi ve alımı yapmaktayız. Ekonomik sınıftan lüx sınıfa kadar birçok otomobil, VİP ve Suv araçlarıyla vatandaşlarımıza en iyi kiralama hizmetini verebilmek için yoğun ve titiz bir şekilde çalışıyoruz. Değerli müşterilerimizin 7/24 havalimanın da karşılama ve kiraladığı araç teslimini yapıyoruz.
Yurt içi ve Yurt dışından gelen müşterilerimize transfer ayrıcalığı da sunuyoruz. Müşterilerimiz www.arestarentacar.com internet sayfamızdan rezervasyon yapabilecekleri gibi otomobillerin özelliklerini, fiyatlarını inceleyebilir ve kiralama ile ilgili 0850 205 51 90 WhatsAPP :+90 530 368 80 39 telefon numaralarımızdan ayrıntılı bilgilere ulaşabilirler. Aresta Rent a Car olarak;  müşterilerimizin bizlere gösterdiği teveccühe teşekkür ediyor, araç ihtiyacı olan vatandaşlarımızı kaliteli, konforlu ve güvenilir hizmetimizden faydalanmak için ofislerimize bekliyoruz.” ifadelerine yer verildi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim