Sinan Bezgin’e ait Aras Cam Balkon & Yapı Sistemleri ilçemiz Atatürk Mahallesi Favvar Mevkii Filiz Aptartmanında hizmete girdi.
Aras Cam Balkon & Yapı Sistemleri, cambalkon alanında Türkiye’nin en prestijli yapı ödüllü balkon camlama sistemleri alanında hizmet veren ve 37 yıldır trend yaratan tasarımları ile sektöre yön veren AlbertGenau markasını Samandağlılarla buluşturdu.
Bezgin, İşyerlerinde cambalkonun yanı sıra ev ve işyerlerinin ihtiyacı olan çelik kapı, duşakabin, Ado Kapı, PVC Kapı ve Pencere, Küpeşte, Fotoselli Kapı, Cam vitrin üzerine hizmet verdiklerini belirtti.
Bezgin “Cambalkon üzerine yaptığı çalışmalarla dünyanın önde gelen firması AlbertGenau markasını halkımızla buluşturmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımıza sadece cambalkon değil ev ve işyerleri için ekonomik Çözümler üreterek çelik kapı, duşa kabin, Ado Kapı, PVC Kapı ve Pencere, Küpeşte, fotoselli kapı, cam vitrin gibi ihtiyaçlarında da yanlarındayız. Profesyonel montaj ve servis ekibimizle vatandaşlarımızın hizmetindeyiz.  Ev ve işyerlerini üstün teknoloji ve konforla buluşturmak isteyen vatandaşlarımızın karar vermeden önce bize uğramalarını öneriyoruz. İletişim ve bilgi için 0535 077 78 98 no’lu telefondan bize ulaşabilirler. Saygılarımızı sunuyoruz.” dedi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim