Samandağ’da artan araç sayısına paralel olarak oto yıkama işyerlerine duyulan ihtiyaç da artarak devam ediyor.
Bu ihtiyacı giderebilmek adına oto yıkama sektöründe hizmet verecek olan  Aresta Oto Yıkama ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi Evren Caddesi 39. Sokakta hizmete girdi.
Köpüklü iç- dış yıkama, motor yıkama, detaylı iç ve dış temizlik, boya koruma hizmetleri sunacak olan Aresta Oto Yıkama sektöre iddialı bir giriş yaptı.
Aresta Oto Yıkama yetkilileri, Amacımız en iyi bildiğimiz konuda en iyi hizmeti müşteri memnuniyeti ile kaliteli ve güvenilir biçimde vermek. Tecrübeli kadromuz ile hizmet veren işyerimizde oto kuaför, detaylı temizlik ve fırçasız köpüklü oto yıkama hizmeti veriyoruz. Müşterilerimiz iç-dış yıkama taban ve koltuk temizliği, boya koruma, pasta cila ve detaylı iç temizlik ile mükemmel temizliğe en kısa zamanda, zahmetsizce ve ekonomik olarak Aresta Oto Yıkama ile ulaşacaklar. Haftanın her günü saat 08:00 ile 19:00 arasında hizmet veriyoruz. Aracına önem veren herkesi Aresta Oto Yıkama’ya davet ediyoruz. 0539 924 97 46 numaralı telefondan bize ulaşmaları halinde müşterilerimizin araçları ev ve iş yerlerinden alınarak gerekli temizlikleri yapılıp tekrar araç sahiplerine teslim ediyoruz” ifadelerine yer verdiler.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim