Avukat Okan Arslan’a ait Arslan Hukuk ve Danışmanlık Bürosu törenle hizmete girdi.
Atatürk Mahallesi Sait Karaali Caddesinde bulunan Hoca İş hanı 4. katında faaliyete başlayan Arslan Hukuk Bürosu açılışına; Hatay Baro Başkanı Hüseyin Cihat Açıkalın, Baro Saymanı Erhan Nizamoğlu, İlçe Temsilcisi Akın Akıncı, Avukat Hakları Komisyonu Başkanı Vedi Yücetaş,  Avukat Nevzat Şahinoğulları, Ali Ercan Özen, Anıl Can, Ozan Emre Can, Akif Arslan, Yılmaz Şeb ve davetliler katıldı.               Arslan, yaptığı konuşmada açılışa katılan herkese teşekkür ederek “Yargının ayrılmaz bir parçası olan ve savunma ayağını oluşturan, hak ve adalet savunucusu biz avukatlar, adaletin hukuk kuralları çerçevesinde hizmet etmesi için elimizden gelen gayreti göstermekle yükümlüyüz. Bu doğrultuda, hukukun üstünlüğüne, insan haklarına ve hukuk devletine, adalet anlayışı ve büyük bir özveriyle hizmet etmeye büyük adımlarla devam edeceğiz. Bana, her konuda destek olan, sorumluluk, fedakârlık ve hassasiyetle insan haklarını her şeyden önde tutmak gerektiğini aşılayan, sevgili aileme, eşime gururla teşekkür ederim. Bu önemli günümde beni yalnız bırakmayan dost, akraba ve değerli meslektaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Hatay Barosu Başkanı Hüseyin Cihat Açıkalın, açılışta yaptığı konuşmasında “ Halkın adalete erişiminin güvencesi olan meslektaşlarımızın aramıza katılmasından memnuniyet duymaktayız. Meslek etik kurallarına saygılı, adalet inancı yüksek meslektaşlarımızın aramıza katılmasından dolayı gururluyuz. Hatay Barosu her yeni üyesiyle daha da güçlenmektedir. Av. Okan Arslan Bey’e, Samandağ İlçesine ve Hatay Barosuna hayırlı olmasını diliyorum. “ ifadelerine yer verdi.
Hatay Barosu İlçe Temsilcisi Akın Akıncı, “ Üstadımız Nevzat Şahinoğulları’ nın yanında stajını tamamlayan ve ilçemize değer katacağına inandığımız Avukat Okan Arslan ile meslektaş olmanın gururu ve heyecanını yaşamaktayız. Hatay Barosu Türkiye’nin en genç ve dinamik barosu olup, genç meslektaşlarımızın aramıza katılmasıyla gücümüze güç katmaktayız. Meslektaşımıza başarılar diliyoruz.” dedi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim