Ak Parti İlçe Yöneticisi ve Samandağ Koordinatörü Hasan Arslan ilçemiz oda başkanları ile Teras Cafe & Restaurant’ ta gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.        
Samandağ Esnaf Odası Başkanı Refik Gümüşoğlu, Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Sait Kahiloğulları, Ziraat Odası Başkanı Selim Kamacı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Terzi, Bakkallar Odası Başkanı Nejdet Arslan, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nadir Açıkgöz, Terziler Odası Başkanı Cuma Sahillioğulları’ nın katıldığı toplantıda ülke gündemi, ilçenin ve oda üyelerinin sorunları üzerine konuşuldu.
Ak Parti İlçe Yöneticisi ve Samandağ Koordinatörü Hasan Arslan toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, oda başkanlarına siyaset üstü duruşları ve yapıcı tespitleri için teşekkür etti.
Arslan, açıklamasında “Ülkemizin Demokrasi yolculuğunun mihenk taşı olan Sivil toplum kuruluşlarının ilçemiz temsilcileriyle ülkemiz ve ilçemize dair verimli ve yapıcı sohbet ve tespitlerimiz oldu.
Özellikle Çok kıymetli oda başkanlarımızın bünyelerinde bulunan üyelerinin sosyo- ekonomik sorunlarını önemsiyor ve bu sorunları aşmada il başkanımız aracılığıyla gerekli desteği vereceğimizi taahhüd ediyoruz.
İlçemiz ve insanın sorunlarını ifade etme ve çözüm önerisi sunmak amacıyla bizimle bir araya gelen çok değerli Samandağ Şoförler Odası Başkanımız Sayın Mustafa Terzi' ye, Samandağ Esnaf Odası Başkanımız Sayın Refik Gümüş' e, Samandağ Ziraat Odası Başkanımız Sayın Selim Kamacı' ya, Samandağ Esnaf ve Kefalet Kooperatif Başkanımız Sayın Sait Kahiloğulları’na, Bakkallar Odası Başkanımız Sayın Nejdet Arslan' a, Berberler Odası Başkanımız Sayın Nadir Açıkgöz' e ve Terziler Odası Başkanımız Sayın Cuma Sahillioğulları beyefendiye siyaset üstü duruş ve samimi- yapıcı tespitleri için şükranlarımı sunarım.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: TE Bilişim