Arsuz ilçesine bağlı Gökmeydan Mahallesi’nde yaşanan altyapı sorununun çözümü için imza kampanyası başlatıldı. Hatay'ın Arsuz ilçesine bağlı Gökmeydan Mahallesi sakinleri, alt yapı sorunu nedeniyle içme suyu sıkıntısının yanı sıra ara sokaklar biriken lağım sularının yaydığı koku nedeniyle zor günler geçiriyor. 
3 bin 600 kişinin ikamet ettiği mahallede sorunların çözümü için Gökmeydan Mahalle Muhtarı Eşref Karayün tarafından imza kampanyası başlatıldı. 
"21. yüzyılda efendiler! Biz 21. yüzyılda altyapı istemeye utansak mı bilemedik... #hbb #ittifaklar" ve "21. yüzyılda altyapı istemeye utanmayan vatandaşlarımızı imza vermeye davet ediyoruz. #hbb #ittifaklar" pankartlarını muhtarlık binasına asan Karayün, yurttaşlardan şu ana kadar 950 imza topladı. İmzaları Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne vereceğini belirten Karayün, bir an önce altyapı sorununun çözümünü istiyor. Arsuz'un en büyük sorunun altyapı eksikliği olduğunu ifade eden Karayün, tüm yurttaşlara imza kampanyasına destek vermeye çağırdı. Belediye yetkilileri ise, altyapı sorununu kabul ederek, sorunun çözümü için İller Bankasına  başvurduklarını ve gelecek olan olumlu cevap ile sorunu çözebileceklerini kaydetti.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim