İlçe Kaymakamı Murat Kütük, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Kaymakam Kütük mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi  Mustafa Kemal Atatürk'ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün 83. Yıldönümünde  bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kendisini milletine adamış bağımsızlık ve özgürlük yolunda birçok sıkıntının, yokluğun ve zorluğun olduğu dönemde milletimizle birlikte emsalsiz mücadeleyi zaferle sonuçlandırmıştır. Mustafa Kemal Atatürk’ün milletine olan inancı ve güveni sayesinde Türk Milleti, tüm dünyada emsali görülmemiş bir kurtuluş mücadelesinin kahramanı olmuş;  yokluk içinde mücadele veren bir milletin kahramanlığına yedi düvel şahit olmuştur. Milletinden aldığı kuvvetle Türk Sancağını tekrar göndere çeken Atatürk, bizlere bıraktığı miras ile geleceğe ışık tutmaya devam etmektedir. Atatürk’ün bizlere bıraktığı en büyük miras olan Türkiye Cumhuriyeti; birlik, beraberlik ve bütünlük içinde ilelebet bağımsız ve hür yaşayacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 83’inci yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kurtuluş mücadelemizin tüm kahramanlarını, tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan kahraman gazilerimize de sağlık ve huzurlu bir ömür diliyorum.” İfadelerine yer verdi. 
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim