Antakya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) görev ve sorumluluk alanında bulunan ilçelerde üyelere yönelik bilgilendirme toplantıları yapmaya devam ediyor.                                  
ATSO’nun bu kapsamda ilkini ilçemizde gerçekleştirdiği toplantıların ikinci durağı Altınözü oldu.
ATSO, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) işbirliğinde gerçekleştirilen hibe, teşvik ve desteklere erişim konusunda bilgilendirme toplantısı Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Toplantıya; ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eşref Taner Özkaya, ATSO Genel Sekreter Yardımcısı  Erhan Yağız, TKDK Uzman Filiz Koze, KOSGEB Hatay İl Müdürü Hayrettin Çevik, DOĞAKA Uzmanı Erdal İlbay, ATSO Muamelat Müdürü Rasim Erdal Alyanak ve ATSO Üyeleri katılım gösterdi.
Katılımcılar için verilen kokteylin ardından gerçekleştirilen toplantının moderatörlüğünü ATSO Genel Sekreter Yardımcısı  Erhan Yağız yaptı.
TKDK Uzman Filiz Koze, KOSGEB Hatay İl Müdürü Hayrettin Çevik, DOĞAKA Uzmanı Erdal İlbay ve ATSO Muamelat Müdürü Rasim Erdal Alyanak tarafından teşviklere Erişerek Finans Sağlama, Hibeler ve Oda hizmetlerinden Dijital faydalanma konularında slayt gösterisi eşliğinde bilgilendirme yapıldı.
ÖZKAYA TEŞEKKÜR ETTİ
ATSO Üyelerine yönelik gerçekleştirilen sunumun ardından kısa bir konuşma yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eşref Taner Özkaya, “Toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran kurum müdürlerimize, üyelerimize ve katılımcılarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim