Defne İlçesinde bulunan Bandura Yemekevi farklı bir açılışa imza atarak törenle hizmete girdi.                                                
İşletmeciliğini Sevcan Rencüzoğulları’nın yaptığı Bandura Yemekevi açılışta düzenlediği kermesle ev emekçilerine kendi ürettiklerini sergileme ve pazarlama fırsatı sundu. 
Düzenlenen açılış törenine; CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız, Defne Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Demirel, JET Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Küçükdüveyki ve çok sayıda davetli katıldı. 
Sevcan Rencüzoğulları, açılışa katılan herkese teşekkür ederek “Kendi işletmemizde yapmış olduğumuz  ‘Görünmeyen Emek ve Ev Kadınları ‘projemiz doğrultusunda Bendura Yemekevi'nde bir ilki gerçekleştirdik. ‘Evde yemek yapmak gelir getirmiyor ‘diye biliniyor ama biz ev kadınları asıl üreticiyiz ve bu sebepten bu projeye ortağız. Kendimize iş alanı yarattığımız gibi ev ekonomisine destek olurken kız kardeşliğin ve dayanışmanın tadına varıyoruz. Sizin de bizim yaptığımız ev yemeklerinin tadına varmanız bizi mutlu edecektir. Her yemeği kendi ustasından denemeye ne dersiniz? Bandura Yemekevi'ne bekleriz.” ifadelerine yer verdi.   Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim