İlçemiz avukatlarından, Samandağ Belediye Meclis Üyesi Ali Ercan Özen (29), Ankara’ ya giderken geçirmiş olduğu elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.
Efendiliği ve güler yüzlülüğü ile tanıdığımız Samandağ Belediyesi Meclisi Üyesi, Avukat Ali Ercan Özen’in genç yaşta hayatını kaybetmesi başta ailesi olmak üzere, meclis üyesi arkadaşlarını, meslektaşlarını, partili yoldaşlarını ve tüm sevenlerini yasa boğdu.
Genç Avukat Ali Ercan Özen‘in vefatının duyulmasının ardından Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz bir mesaj yayımlayarak taziyelerini iletti.
Belediye Başkanı Eryılmaz mesajında “ Güler yüzlü ve sevecen tavrıyla herkesin gönlünde taht kuran, çok değerli kardeşimiz, yol arkadaşımız, Meclis üyemiz Avukat Ali Ercan Özen ‘i kaybetmenin çok derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’ tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine sabır, metanet ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, ruhu şad olsun. Hepimizin başı sağ olsun.” İfadelerine yer verdi.
CHP Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı, Özen’in vefatını şu cümlelerle duyurdu.  “Bugün elim bir trafik kazası sonucu değerli kardeşim, meslektaşım, Belediye Meclis Üyemiz Ali Ercan Özen’i maalesef kaybettik. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, nur içinde uyusun. Başımız sağ olsun. Ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve metanet diliyorum.”
Merhum Av. Ali Ercan Özen'in Naaşı 15.12.2022 Perşembe (bugün) Saat 11:00'da Samandağ Devlet Hastanesi'nden alınarak çarşıdaki evine getirileceği, ardından Saat 12:00'da Adliye Binası önünde cenaze töreni düzenlendikten sonra, Saat 13:00'da Çiğdede Asri Mezarlığında toprağa verileceği ifade edildi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim