İlçemiz gerek yerel, gerek merkezi yönetimlerin yap(a)madıkları yüzünden birçok sorunla boğuşurken, halkın sorunlarını gündeme taşıyan basına sosyal medyada sahte hesaplar üzerinden saldırılar sürüyor.
Halkın haber alması ve sorunlarını dile getirmesinde ses olan basını hoşuna gitmeyen her eleştiride hedef tahtasına oturtarak ve sözde birilerinin kalemşörlüğüne soyunmuş gibi lanse ederek sahte hesaplar üzerinden dizayn etmeye ve ayar vermeye çalışanlar büyük bir yanılgının eşiğindedir.
Ülkede iktidarı elinde tutanları bir yandan eleştirirken, diğer yandan yerelde iktidar olanların aynı minvalde davranmasının bir izahı olamaz. Özellikle CHP’li bir belediyenin bu şekilde kendince çözüm üretmesine ilçenin aklıselim CHP’lilerinin ne düşündüğünü merak ediyoruz.                
Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidarı bu kez alacağınıza kesin gözüyle baktığınız  bu süreçte yerelde demokrasinin işleyişinin bir göstergesi olan ifade özgürlüğünün teminatı olan basının sesini bu şekilde kısmaya çalışmak ülkeyi yönettiğiniz zaman maazallah şu anki iktidarın aynısını yapacağınıza delalet etmiyor mu?
3, 5 yıllık iktidarınız süresince her kesimden birçok insanı karşınıza aldığınız ve kavga ettiğiniz yetmezmiş gibi şimdi sıra basına mı geldi?
Yaptığınız çalışmaları basın yoluyla duyururken basın iyi de, size yönelik eleştiriler basında çıkınca mı basın yandaş oluyor?
Seçimlere ve iktidara hazırlandığınız bu süreçte basını karşınıza alarak sesinizi nasıl duyuracaksınız? Yoksa şimdiki iktidar gibi kendine yandaş bir medya mı yaratmak istiyorsunuz.
Siz ne yaparsanız yapın tarafsızlığımızı sürdürmekte olan kararlılığımızla halkın haber alma özgürlüğünü kullanması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz ve siz buna engel olamayacaksınız.
Gazeteci - Yazar
Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim