İlçemiz Deniz mahallesinde bulunan Ganim Canbolat Caddesi(Girne Caddesi) yeni görünümüne kavuştu. 
Uzun  çalışmalar sonucu genişletilerek yeni görünümüne  kavuşan cadde asfaltlandı. 
Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz caddenin tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada, Samandağ Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin ortak çalışmasıyla caddenin tamamlandığını belirtti. 
Başkan Eryılmaz açıklamasında "Ekiplerimizin uzun zamandır yürüttüğü çalışma sonrası Deniz Mahallesi Ganim Canbolat (Girne) Caddesi'nde yol genişletme, yolu işgal eden alanları kaldırma, duvar örme, su taşkınlarını önlemek amacıyla büz döşeme ve zemin düzenleme çalışmalarımızı tamamladıktan sonra Hatay Büyükşehir Belediyemiz tarafından beton asfalt ile kaplanan yol yeni görünümüne kavuştu.
İlk günkü aşkla hizmet üretmeye, ilçemizin tüm sorunlarını çözmeye, halkımıza modern, kalıcı, geniş ve refah yollar kazandırmaya devam ediyoruz.
Bu çalışmalarda emeği geçen Belediye ekiplerimize ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş'a ve Hatay Büyükşehir Belediyesi emekçilerine teşekkür ediyor, mahalle halkımıza ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim